Skarga na Tadzika
2 posters
Strona 1 z 1
Skarga na Tadzika
Wezy zrób cos z tym imbecylem Tadzikiem bo przez niego nie da sie grac caly czas mnie kickuje zmienia mapy co 2minuty nic nie ogarnia obraza innych graczy jest totalnym idiotą zamiast mozgu ma sieczke w glowie i na dodatek jest jedna wielka lamą i czysci palink swojemu staremu pozdrowienia do..................
Grzociu- Liczba postów : 1
Re: Skarga na Tadzika
Twoja wypowiedź uważam za nienormalną i popierdoloną, jak już zaczynasz próbować być mądry i pisać zgodnie z poprawną polszczyzną to pisz do końca a nie w połowie tekstu znudziło się ? Człowieku po tym twoim ostatnim "zdaniu" pozwolę sobię zacytować "ma sieczke w glowie i na dodatek jest jedna wielka lamą i czysci palink swojemu staremu pozdrowienia do.................." uważam iż jesteś osobą niezrównoważoną psychicznie i polecam wizytę u psychologa.
Co do skargi do wydaje mi się że kolega po prostu chce zniszczyć Tadzikowi reputację z tego co wiem Tadzik jak ja gram jest spokojny i ogarnięty zmienia tylko mapy na życzenie graczy i jeszcze robi vote czy zmiana czy nie, wiec po prostu kolego twoja skarga nie ma uzasadnienia tylko się poniżyłeś
Co do skargi do wydaje mi się że kolega po prostu chce zniszczyć Tadzikowi reputację z tego co wiem Tadzik jak ja gram jest spokojny i ogarnięty zmienia tylko mapy na życzenie graczy i jeszcze robi vote czy zmiana czy nie, wiec po prostu kolego twoja skarga nie ma uzasadnienia tylko się poniżyłeś
Adik2009- Liczba postów : 3
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: