Ciastek.......
+3
Rolnik
wodzu
Tadzik
7 posters
Skunx! :: Pogaduszki
Strona 1 z 1
Ciastek.......
Czy Ciastek ma zostać w klanie
1.Tak
2.Nie
3.Inne.... dlaczego
1.Tak
2.Nie
3.Inne.... dlaczego
Tadzik- Liczba postów : 12
Re: Ciastek.......
Jak dla mnie moze byc tylko zeby nie obrazal sie,wychodzil w trakcie spara jak dostajemy w dupie i wogole.
! TAK !
! TAK !
wodzu- Liczba postów : 3
Moze zostac ja do niego niemam nic tylko niech nieprzyjmuj duzo luda i niech sie takl nieobraza
Rolnik- Liczba postów : 14
3.
Po pierwsze siejesz panikę ;
Po drugie wychodzisz w czasie spara (przegrywany a ty wychodzisz,trzeba nauczyć się przygrywać);
Po trzecie jesteś strasznie obrażalski , ktoś ci przezwie i od razu obrażasz się i ze niby nie jesteś w klanie
Po czwarte trochę za dużo się rządzisz , wezy jest głównym założycielem i to on podejmuje decyzję.
Ogólnie
Nie wiem czy masz zostać czy nie?
Po pierwsze siejesz panikę ;
Po drugie wychodzisz w czasie spara (przegrywany a ty wychodzisz,trzeba nauczyć się przygrywać);
Po trzecie jesteś strasznie obrażalski , ktoś ci przezwie i od razu obrażasz się i ze niby nie jesteś w klanie
Po czwarte trochę za dużo się rządzisz , wezy jest głównym założycielem i to on podejmuje decyzję.
Ogólnie
Nie wiem czy masz zostać czy nie?
Tadzik- Liczba postów : 12
Wiesz tadzik ja do cb nic nie mam i nie miałem widać że ci zależy bym odszedł. Widać teraz że sam siejesz panikę bym odszedł. Jak sądzicie wasza decyzja
by ApS- Liczba postów : 2
moim zadaniem to on niech zostanie czmu ma dchodzic dajcie mu szanse ze raz cos zrobił to nic nie swiatczy mam nadzije ze sie dostosuje
Rolnik- Liczba postów : 14
Może nie mam w tym klanie dużo do gadania, ale uważam, że Ciastek powinien zostać. Może powtórzę zdanie kolegów, którzy się wcześniej wypowiadali, ale wszystko będzie dobrze jeśli kolega, o którym jest mowa dostosuje się do nas i do zasad jakie panują w naszym klanie. Wtedy wszystko będzie w najlepszym porządku.
Rafciu- Liczba postów : 6
Skunx! :: Pogaduszki
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: